ЗАВРШЕН „ТРОФЕЈ ВИДОВДАНА 2017″

0

Победник 25. јубиларног турнира у малом фудбалу „Трофеј Видовдана 2017″, који се одржава у  организацији Градске општине Палилула, је екипа „Мали Марко WD Concord west“.

У финалној утакмици турнира који се традиционално одржава на спортском терену у насељу Нова Борча они су савладали екипу „VS Roll“, док је у борби за треће место тим „Само вас гледамо“ победио ривале, екипу „Мали Марко – Сабато“.

Пред неколико хиљада гледалаца који су пратили финале турнира, прелазни пехар и пехаре у трајном власништву најбољима су уручили заменик председника Градске општине Палилула Дарко Пауновић, председник Скупштине општине Драгослав Шолак и чланови Већа општине Дејан Цветковић и Марина Ристић.

За најбољег играча турнира проглашен је Милан Живић из екипе „Мали Марко WD Concord west“, најбољи голман је Милош Лазовић из екипе „Само вас гледамо“, најбољи стрелац Елвис Рамадани из екипе „Мали Марко – Сабато“, а најбољи играч турнира до 21 године је Станко Жмирић из екипе „Algon. AG“.

Након утакмице за треће место и уочи надметања за победника турнира одржано је такмичење гледалаца у пимплању лопте и изведен програм плесне групе „Флај“.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар