Завршен „Трофеј Видовдана 2016

0


Победник 24. турнира у малом фудбалу „Трофеј Видовдана 2016″ је екипа „Само вас гледамо“, која је савладала тим „Хороскоп“ у финалној утакмици 3. јула на терену „Видовдан“ у насељу Нова Борча. У борби за треће место екипа Трговинска радња „Шестица“ победила је „Ботафого“.

trofej-600-1

У свечаној атмосфери завршнице турнира пехаре и дипломе победницима су уручили председник Градске општине Палилула Александар Јовичић, заменик председника др Дарко Пауновић, председник Скупштине Драгослав Шолак и чланови Већа општине.

Градска општина Палилула доделила је и захвалнице за подршку у организацији турнира – Дому здравља Палилула, Фудбалском савезу Београда, Полицијској станици Палилула, Полицијској испостави Борча, КУД „Борчански опанак“, ФК БСК Борча, Ресторану „Видовдан“, ФК Младост и Бобану Јовановићу.

Пехари и медаље уручени су и победницима шаховског турнира – „Тишми и пријатељима“ за освојено прво место, Шаховском клубу „Раднички“ за друго и ШК „“Дунавски венац“ за освојено треће место.

Након уручења награда и признања, културно-уметничка друштва „Деспот Стефан“ из Београда, „Коларац“ из Колара, „Арсеније Теодоровић“ из Перлеза и „ЈУ Лира“ из Бусија извели су двочасовни фолклорни програм, који уједно представља оснивање I фестивала фолкора у Борчи у организацији КУД „Борчански опанак“ и уз подршку Општине Палилула.

Председник Општине Палилула је отварајући фестивал рекао, да ће се борити да Борча добије дом културе у скоријој будућности, како би се што чешће могла организовати дешавања попут фолкора, представа и других културних сарджаја.

samo-vas-gledamo-600

trofej-600-2 trofej-600-3 trofej-600-4 trofej-600-5 trofej-600-22

 

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар