ПРИЗНАЊА ЗА НАЈБОЉЕ ОСНОВЦЕ И СРЕДЊОШКОЛЦЕ У ШКОЛСКОМ СПОРТУ

0

Признања и награде Градске општине Палилула најбољим основним и средњим палилулским школама у области школског спорта за школску 2016/17. годину уручена су данас у Центру за културу Влада Дивљан.

Основци и средњошколци такмичили су се током протекле школске године у организацији Градске општине Палилула и Спортског савеза Палилула у малом фудбалу, кошарци рукомету, одбојци и атлетици.

Пехаре, захвалнице и комплете лопти за кошарку, одбојку, рукомет и фудбал, у име Општине победницима манифестације уручио је члан Већа општине Дејан Цветковић.

Он је позвао професоре физичког васпитања и директоре школа који су присуствовали свечаности доделе признања да сви зајено децу што више усмеравају ка спорту и изразио наду да ће сарадња по том питању у будућности бити још боља.

У укупном пласману у конкуренцији средњих школа – дечаци – прво место освојила је Електротехничка школа „Раде Кончар“, друга је Техничка ПТТ школа, трећа Пољопривредна школа са домом ученика ПК „Београд“. У конкуренцији девојчица најбоља је Пољопривредна школа, друга је Пета београдска гимназија, трећа Техничка ПТТ школа.

 Међу основним школама у конкуренцији петих и шестих разреда – дечаци – прва је ОШ „Раде Драинац“, друга ОШ „Милена Павловић Барили“, трећа ОШ „Стеван Сремац“. У конкуренцији девојчица прва је ОШ „Зага Маливук“, друга ОШ „Стеван Сремац“, трећа ОШ „Јован Ристић“.

У конкуренцији седмих и осмих разреда – дечаци – најбоља је била ОШ „Раде Драинац“, друга ОШ „Милена Павловић Барили“, трећа ОШ „Стеван Дукић“. У надметању девојчица победник је ОШ „Стеван Сремац“, друга ОШ „Зага Маливук“, трећа ОШ „Раде Драинац“.

879_dodela-priznanja-skolski-sp

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар