ОТВОРЕНА НОВА БИОСКОПСКА САЛА У ЦЕНТРУ ЗА КУЛТУРУ „ВЛАДА ДИВЉАН“

0

1565__dsc3295Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић отворио је 21. децембра у Центру за културу „Влада Дивљан“ мултимедијалну биоскопску салу са 46 места у којој ће моћи да се гледају филмови по сопственом избору, али и да се организују догађаји попут предавања и различитих презентација.

Јовичић је истакао да је нова сала изграђена од просторије која није имала никакву намену и која је била запуштена и да ће и те како значити и грађанима и Центру за културу „Влада Дивљан“, који има значајну позицију у културном животу Београда.

„Овај мали простор смо искористили да омогућимо грађанима да гледају пројекције како домаћих, тако и страних филмова“, рекао је Јовичић и навео да ће и студенти у тој просторији моћи да одржавају одређена предавања, а ко буде желео, може да органзује и презентације. Желимо да покажемо да Центар за културу „Влада Дивљан“ из дана у дан заузима значајну позицију у култруном животу Београда“, истакао је Јовичић.

Он је рекао је да ће Општина Палилула и у 2019. години наставити да одваја средства за ЦК „Влада Дивљан“ како би сви посетиоци могли да се осећају пријатно у том објекту у коме им је на располагању широк спектар садржаја.

Најавио је да ће следеће године још сала бити оспособљено за посетиоце, међу њима и сала у којој ће и компаније моћи да организују одређене састанке.

„Пуно ми је срце. ЦК „Влада Дивљан“ мења имиџ и сигурно ће бити у наредном периоду у три или четири веома препознатљиве културне установе у Београду“, рекао је Јовичић.

Bioskop-S

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар