МЕЂУНАРОДНИ РВАЧКИ ТУРНИР У СЛОБОДНОМ СТИЛУ „ПОБЕДНИК 2019″

0

Међународни рвачки турнир у слободном стилу „Победник 2019″ одржаће се и ове године под покровитељством Градске општине Палилула, 30. новембра у Спортској хали „Дејан Смиљковић“ у Падинској Скели. Такмичење почиње у 12 часова, а свечана церемонија отварања турнира у 16 часова.

Тим поводом организована је конференција за новинаре на којој су поред заменика председника Градске општине Палилула Дарка Пауновића учествовали представници организатора турнира, Рвачког клуба „Победник“ из Борче, као и представници РС Србије и РС Београда.

Пауновић је истакао да му је част што може да најави турнир и што ће и ове године учесници бити такмичари из иностранства.

- Општина Палилула традиционално сваке године подржава овај турнир, јер ово је пре свега промоција спорта, али и општине Палилула, јер из године у годину све је више клубова из иностранства који учествују на турниру. Због тога позивам све наше суграђане да у што већем броју дођу и присуствују овом спортском догађају, како бисмо сви заједно бодрили наше спортисте – рекао је Пауновић.

Председник РК Победник Александар Гачановић је рекао – Поводом десетог Међународног турнира у слободном стилу „Победник“, могу да кажем да тим који побеђује се не мења. Овим путем желим да се захвалим Градској општини Палилула на челу са председником Александром Јовичићем на подршци, који помаже не само рвање, него и све остале спортове на општини Палилула.

Он је најавио да се очекује велики број такмичара из земље и иностранства, из Грчке, Словачке, Хрватске, БиХ, Македоније и Бугарске.

У знак захвалности на доприносу турниру и рвачком спорту, РС Србије доделио је Захвалницу председнику Градске општине Палилула Александру Јовичићу, коју је у његовом одсуству, генерални секретар РС Србије Милан Јелић предао Дарку Пауновићу.

1886_251119-turnir-pobednik

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар