ЈОВИЧИЋ УРУЧИО БЕБИ КОЛИЦА ЗА НАЈМЛАЂЕ ПАЛИЛУЛЦЕ

0

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић, првог фебруарa испред Центра за културу „Влада Дивљан“, уручио је беби колица родитељима најмлађих становника наше општине рођеним у 2020. години.

Јовичић је рекао да очекује да ове године Општина подели око 1.500 колица.

- Општина Палилула ће и ове године даривати колица за наше најмлађе суграђане. Сваке године на нашој општини прираштај је све већи и ми желимо да из године у годину он расте – истакао је Јовичић.

Он је навео да је од 2016. године на општини Палилула сваке године око стотинак новорођенчади више.

- То је за нас највећа сатисфакција. Општина ће одвојити средства да за свако дете обезбеди беби колица, да донекле растеретимо буџет њихових родитеља. Будућност лежи у младим суграђанима који ће, надамо се, сутра бити честити и поштени људи и остваривати најбоље резултате за своју земљу“, нагласио је Јовичић.
Додао је да Општина наставља са реконструкцијом вртића и школа и најавио да у понедељак почиње обнова Пете београдске гимназије.

- Планирамо реконструкцију четири школе до априла како би ђаци имали најбоље услове за боравак. Захваљујем и Граду Београду што издваја средства за општину Палилула – закључио је Јовичић.

1954__dsc9086

1954__dsc9050

 

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар