ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА „МОЈА ПАЛИЛУЛА“ СА КОНКУРСА NATIONAL GEOGRAPHIC СРБИЈА

0

У склопу фото конкурса „Моја Палилула“ часописа National Geographic Србија данас је отворена изложба одабраних фотографија у Центру за културу „Влада Дивљан“, којој је присуствовао председник Градске општине Палилула Александар Јовичић.

Изложба на којој је представљено 16 фотографија са мотивима са општине Палилула прва је коју National Geographic Србија ради са неком општином. Победник конкурса је фотографија аутора Михаила Цветковића.

Јовичић је захвалио на сарадњи часопису National Geographic Србија, нагласивши да је ово један од начина да се Палилула представи у најбољем могућем светлу.

-Надам се да ћемо у будућности имати још свеобухватнију сарадњу, с обзиром на то да Палилула, такорећи, представља Србију у малом са свим својим елементима, и по инфраструктури и по руралном, приградском и централном градском делу територије – рекао је Јовичић и нагласио да ће Палилула у будућности моћи, поред знаменитости које су приказане, да се представи и са индустријском зоном на левој обали Дунава где ће се много тога радити и градити у наредних пет година.

- Нама у часопису National Geographic је изузетно драго да први пут радимо овакав један фото конкурс само са једном градском општином и управо из разлога које смо чули од председника Општине изузетно ми је драго да је то баш Палилула. Многи од вас претпостављам знају да је National Geographic одавно већ синоним за врхунску фотографију и да оно што ми радимо сваког месеца у часопису је да документујемо живот – рекао је Игор Рил главни уредник National Geographic Србија и објавио да све изложене фотографије часопис поклања Градској општини Палилула.

Изложба је отворена до 22. децембра.

1902__dsc6610 1902__dsc6613

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар