ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ФУДБАЛУ „ПЕТАР ВУЈИЧИЋ“ ЗА ДЕЧАКЕ МИЛАНА И САШУ

0

1493__dsc8268Хуманитарни турнир у малом фудбалу за сениоре „Петар Вујичић“ у организацији Градске општине Палилула одржан је 7. октобра на терену код Храма Светог Луке у Крњачи. Средства прикупљена на турниру од котизације учесника и прилога посетилаца намењена су као донација браћи Милану и Саши Марковићу, који су извели почетни ударац на првој утакмици.

Турнир на коме је учествовало 16 тимова одржава се трећу годину заредом, а од прошле године носи име Петра Вујичића, у знак сећања на овог рано преминулог младог Палилулца.

Учеснике турнира и посетиоце, међу којима су били представници многих спортских клубова са Палилуле, поздравио је, у име Градске општине Палилула, члан Већа општине Дејан Цветковић.

Он је изразио захвалност председнику општине Палилула Александру Јовичићу што је подржао предлог да се турнир назове по рано преминулом Вујичићу.

Поред фудбала, за посетиоце су организоване друштвене тимске игре – надвлачење конопца и ролање лопте.

Градска општина Палилула наградила је победнике турнира пехарима, а свим учесницима су уручене захвалнице. Победник турнира је ФК „Пионир“, другопласирани је ФК „Горанци Палилула“, а трећепласирани ФК „Поштар“.

Најбољи стрелац био је Денис Ахметовић, а победник у друштвеним играма екипа „Света Србија“.

На отварању турнира учествовао је дечији фолклорни ансамбл КУД ПКБ.

1493__dsc8369

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар