Дејан Ђурђевић поново на Омладинском стадиону

0

На јучерашњој седници Управног Одбора ОФК Београда једногласно је донета одлука да нови шеф стручног штаба ОФК Београда буде Дејан Ђурђевић.

Данас тачно у подне пред великим бројем медија уз присуство спортског директора Ардијана Ђокаја, ОФК Београд је промовисао новог-старог шефа стручног штаба Дејана Ђурђевића.

Дејан Ђурђевић је рођен 04.07.1967. године, а у играчкој каријери је наступао за ОФК Београд, Чукарички, Аполон, АИК Штокхолм, а водио је поред младих нада ОФК Београда и националну селекцију Србије до 17 година, Чукарички, Раднички из Крагујевца и Пахтакор.

Ардијан Ђокај, спортски директор ОФК Београда је представио новог шефа струке: „Пожелео бих добродошлицу новом шефу стручног штаба, драго ми је што се враћа у своју кућу. Разматрали смо о решењима на дуге стазе и о тренеру који зна да ради са младим играчима. Лако смо дошли до решења, задовољни смо његовим ангажовањем и мало је рећи да има 1000 разлога због чега смо се одлучили баш за Дејана Ђурђевића.“

Дејан Ђурђевић се такође обратио медијима: „Част ми је и задовољство што се враћам у ОФК Београд. Повратак ми је и сатисфакција старе сарадње, а циљ ми је да наставим где је претходник стао, како у раду са младим играчима, тако и у резултатском смислу. Такодје сам захвалан и председнику Звездану Терзићу на указаном поверењу, али и свима у клубу.“

Почетак припрема ОФК Београда је заказан за 25.06.2014.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар