За најмлађе Палилулце приређена манифестација Улица отвореног срца у Борчи

0

Градска општина Палилула приредила је данас за најмлађе суграђане и њихове родитеље манифестацију „Улица отвореног срца“, тако што је Улицу братства и јединства претворила у центар забаве и хуманости у Борчи.

Манифестацији је присуствовао председник општине Палилула Александар Јовичић који је тим поводом честитао Нову годину и предстојеће празнике свим грађанима Републике Србије, пожелевши им много среће, здравља, љубави и успеха.

Јовичић је нагласио да програм који је Општина приредила чини богат садржај представа за најмлађе Палилулце, додајући да деца из Борче више не морају да путују до центра града, јер коначно имају „Улицу отвореног срца“ на својој општини.

„Улица је препуна наших најмлађих и најлепших суграђана који и јесу наша највећа шанса и потенцијал за будућност“, истакао је Јовичић.

Председник је најавио да ће манифестација „Улица отвореног срца“ следеће године бити још боља, а Општина ће се трудити да се и током године за децу приређују овакве манфестације.

„Најлепше се осећам када радим овако лепе ствари, где пре свега успемо, бар на кратко, да видимо и измамимо осмех нашим најмлађим суграђанима“, нагласио је Јовичић.

Посетиоце су анимирали Деда Мраз, костимиране принцезе, патуљци и многи други аниматори, док су палилулски предшколци и основци за своје другаре играли, певали, рецитовали, глумили и играли фолк лор.

ulica-otvorenog-srca-1ulica-otvorenog-srca-2ulica-otvorenog-srca-3

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар