Видимо се на Палилули семинар о безбедности у саобраћају палилулских основаца

0

Видимо се на Палилули назив је семинара о безбедности у саобраћају, посвећен палилулским основцима, који се одржава 4. јуна у Установи културе Палилула, од 10.00 до 12.00 часова.
Ученици из свих 17 основних школа са Палилуле са својим наставницима присуствоваће семинару. Едукативни садржај семинара предочиће им значај понашања у саобраћају и познавање саобраћајних прописа који су од битни за њихову безбедност као учесника у саобраћају са посебним акцентом на двоточкаше.
Организатори семинара су Градска општина Палилула и Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима из делокруга Градске општине Палилула у сарадњи са Српским комитетом за безбедност саобраћаја на челу са директором Дамиром Окановићем.
Семинару ће присуствовати председник Градске општине Палилула Стојан Николић, секретар Секретаријата за саобраћај Душан Рафаиловић, в. д. директора Агенције за безбедност саобраћаја Милан Божовић, професор Саобраћајног факултета Милан Вујанић, стручњак за безбедност мотоциклиста у Секретаријату за саобраћај Владимир Јевтић и др.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар