Уручено првих 150 беби колица

0

У оквиру акције „Да растемо заједно“, којом желимо да пошаљемо снажну поруку и подршку да сви заједно морамо мислити о наталитету у Србији, данас ћемо поделити 150 беби колица за младе парове са Палилуле који су добили бебе почетком 2017. године, поручио је данас председник Градске општине Палилула Александар Јовичић.

На платоу испред стадиона „Ташмајдан“, председник је родитељима уручио беби колица, а млада мама Јелена Алексић Марић је тим поводом захвалила Општини што је организовала ову акцију и помогла младим родитељима.

„Када беба стигне то представља скупу ставку за кућни буџет“, рекла је Алексић Марић и изразила задовољство што је њихова беба имала ту могућност да добије беби колица.

Јовичић је нагласио да се акција „Да растемо заједно“ наставља током читаве године, наводећи да се до краја године очекује преко 2000 беба на Палилули и да ће сваки млади пар добити беби колица, а Општина је за то издвојила 12 милиона динара.

“Оваквим акцијама желим да се сви заједно боримо да нас буде што више, да сачувамо наш народ и нашу земљу, да улажемо у генерације које долазе и да од њих направимо честите и поштене људе”, истакао је Јовичић.

Како је навео, ова деца су наша будућност, а неки од њих водиће нашу земљу или бити успешни у приватном сектору.

“Ми желимо да из године у годину број деце на Палилули буде што већи, уколико то остваримо онда смо засигурно на правом путу, тако ће све ово што радимо имати смисла, остављајући добре темеље деци која долазе у овој и наредним годинама“, закључио је Јовичић.

dodela-kolica-1 dodela-kolica-2 dodela-kolica-3  dodela-kolica-5dodela-kolica-6

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар