Учесници пројекта „Добро је знати, НАПОР се исплати“ у посети Управи Општине

0

Начин функционисања Управе Градске општине Палилула била је тема и повод данашње посете Општини учесника пројекта „Добро је знати, НАПОР се исплати“ који НВО „Организација креативног окупљања“(ОКО) реализује уз подршку Канцеларије за младе Палилула.

У разговору са замеником председника Градске општине Палилула др Дарком Пауновићем, начелником Управе Љиљаном Живковић, начелником Одељења за општу управу Горданом Лукић и чланом Већа Општине Марином Ристић млади су се посебно интересовали и постављали питања у вези са запошљавањем.

Начелнице Живковић и Лукић објасниле су младима законски оквир запошљавања у општини као јединици локалне самоуправе у оквиру града Београда, док је Пауновић истакао да је ново руководство Општине ангажовано на побољшању инфраструктуре и стварању амбијента да се на општини Палилула нађе што више инвеститора који би отварали нова радна места.

Улогу Канцеларије за младе Палилула на плану „личног оснаживања и повећања компетенција у процесу запошљавања“ истакла је Марина Ристић и позвала волонтере организације „ОКО“ да се укључе у пројекте Канцеларије и својим предлозима допринесу њеном раду.

kzm-oko-1 kzm-oko-2

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар