Председник општине свим првацима пожелео срећан полазак у школу

0

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић, на свечаности приређеној у Основној школи Стеван Сремац у Борчи, пожелео је свим ђацима првацима срећан и успешан полазак у школу.

„Част ми је што испред општине Палилула могу све да вас поздравим и да нашим најмлађим суграђанима пожелим успешну годину, успешно школовање и да да им пожелим да израсту у честите, одговорне и успешне људе“, рекао је Јовичић.

Први септембар, односно почетак школе је догађај пун емоција како за ђаке прваке тако и за њихове родитеље и Општина се, организацијом пригодних свечаности, у свим школама на Палилули, потрудила да данашњи дан учини што лепшим.

„У жељи да почетак школе учинимо што безбрижнијим за децу и родитеље припремили смо изненађење у виду поклона за свих 1750 првака са Палилуле“, истакао је председник општине нагласивши да су деца наша будућност и да је Општина на тај начин желела да им улазак у школске клупе учини што радоснијим.

Пријем првака у свих 17 школа протекао је у духу песме, игре, стихова и лепих жеља упућених од стране представника Општине. У свим основним школама организоване су свечаности на којима је подељено 1750 поклона у виду школске опреме која садржи ђачки ранац, перницу, свеске, блок, оловке, дрвене бојице, гумицу и резач.

F-Visnjic-01 F-Visnjic-02 poklon-prvacima Prvaci-Kraljica-Marija-01 Stevan-Sremac-01 Stevan-Sremac-02

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар