ПРЕДСЕДНИК И ЧЛАНОВИ ВЕЋА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА КОНСТАНТНО НА ТЕРЕНУ

0

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић и чланови Већа Општине, током претходне три недеље, обилазили су породице са леве обале Дунава које су претрпеле штету током недавних поплава.

Према речима председника општине, урађена је санација читавог терена, тачније дезинфекција, дезинсекција и дератизација стамбених и помоћних објеката, као и башти.

„Драго нам је да нас Општина и Држава нису заборавиле у несрећи и захвални смо председнику општине Палилула Александру Јовичићу који је све време уз нас, а нарочито председнику Републике Србије Александру Вучићу што нас је обишао у веома тешким тренуцима. Много нам значи његова и ваша пажња и то што знамо да неко брине о нама“, рекли су нам захвални грађани Борче, Овче, Котежа, Крњаче и Падинске скеле.

„Општини Палилула је од суграђана стигло више од 1500 захтева за помоћ при санацији штете од поплава, од чега је већини исплаћена новчана помоћ због чега сам неизмерно захвалан Граду Београду на брзој реакцији. Желим да грађани знају да смо у сваком моменту ту за њих, да бринемо. Од дана падавина до данас ми смо константно на терену а бићемо и у наредном периоду све док не обиђемо све породице погођене страшним поплавама“, закључио је Александар Јовичић.

1813_220719-u1 1813_220719-u2 1813_220719-u3 1813_220719-u4

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар