Постављена улична расвета дуж насеља Бесни фок – Прелив

0

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић обишао је данас, 21. новембра завршне радове на постављању јавне расвете дуж насеља Бесни фок – Прелив и поручио да иако је реч о малом насељу то не значи да треба да буде запостављено већ ће се и у њега улагати и улаже се сразмерно као и у остале делове општине.

Јовичић је подсетио да су границе општине Палилула од парка Ташмајдан до насеља Бесни фок, па и шире, додавши да је реч о великој територији и да треба подједнако мислити и на центар града, али и на приградска места где готово све фали, од инфраструктуре, путева, осветљења, водовода и канализације.

„Ми смо уз помоћ ЈКП „Јавно осветљење“ одвојили пет милиона динара да у овом насељу уведемо 43 бандере и 43 светиљке које ће омогућити да грађани који живе у овом месту имају адекватне услове у вечерњим сатима“, рекао је председник општине.

Правимо пројекте за даљи, бржи и бољи развој овога дела наше Општине, наводи Јовичић, овде није граница наше општине, она се простире на још пет километара ка Зрењанину где се налази насеље Дунавац које има исте проблеме као и Бесни фок.

„Бесни фок, Јабучки рит, Ковилово, Врбовски, Дунавац, све су то насеља у која треба заиста инвестирати како бисмо ове људе задржали да остану овде да живе и да шире своју породицу“, закључује Јовичић.

Директор ЈКП „Јавно осветљење“ Александар Цинцар-Попоски изјавио је да ово није ни прва ни последња сарадња која постоји између општине Палилула и „Јавног осветљења“ додавши да ће се сарадња наставити како би сви грађани Београда имали једнаке услове за живот.

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар