Од идеје до бизниса уз подршку „Палилулског пословног анђела“

0

Обука за прављење бизнис плана за идеју чија реализација може бити профитабилна на тржишту, одржана је 20. новембра за двадесетак кандидата првог конкурса у оквиру пројекта „Палилулсли пословни анђео“, који ће најуспешнијем будућем предузетнику донети почетнички капитал од 3. 333,00 евра.
Пословним пројектом који заједнички организују компанија „Еурорачуноводство“, са словеначким власником – спонзор пројекта, Градска општина Палилула и Клуб привредника општине Палилула, у марту и мају следеће године биће изабране још две најбоље пословне идеје, такође, преко конкурса и додељено по 3. 333,00 евра.
Поред обуке која ће кандидатима помоћи како на најбољи начин да представе своју пословну идеју и уђу у надметање за „Палилулског пословног анђела“, компанија „Еурорачуноводство“ ће предузетнике којима буду додељена бесповратна средства наставити да саветује током пословања и прати да ли су средства наменски утрошена, чули смо од Лане Ћурчић из „Еуророрачуноводства“, координатора за обуку за бизнис план.
Председник Градске општине Палилула Стојан Николић пожелео је првој групи учесника на конкурсу успешан старт у предузетничким водама и честитао на спремности и вољи да се такмиче на тржишту. „Не требате да посматрате своје учешће у пројекту само кроз своту новца коју ће три предузетника добити. Мислим да је корист за све вишеструка, како од ове обуке, тако и од познанстава која можете стећи међусобно“, рекао је Николић. Такође, захвалио је „Еурорачуноводству“ – Јако ми је драго што успевамо да нађемо компаније које на овакав начин желе да сарађују и надам се да ће се ова акција проширити и на друге фирме“, рекао је Николић.
После обуке кандидати имају 15 дана да сачине свој бизнис план и да га пошаљу ковертирано на адресу „Еурорачуноводства“, а 10. децембра биће проглашен најбољи.
Председник Клуба привредника Палилула Томислав Јовановић обећао је подршку за најбољих десет идеја и бизнис планова у промоцији и представљању на тржишту од стране Клуба привредника.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар