Почео да се гради „Централ гарден” у Кнез Даниловој

0

У Скупштини града представљен је 5. фебруара стамбено-пословни комплекс, који је почео да се гради на Палилули у Кнез Даниловој улици. Ова израелска инвестиција је вредна 120 милиона евра.

– Овај пројекат се у потпуности уклапа у нашу визију модерног Београда. Сматрам да је изгадња овог комплекса значајан пример повољније пословне климе у граду. Трудићемо се да будемо још бољи домаћини јер су нам овакве инвестиције потребне. Захваљујем господину Гилију Декелу на жељи да се овај пројекат реализује у Београду – рекао је градоначелник Синиша Мали и додао да је реч о још једној великој инвестицији у центру града.

Представник инвеститорских компанија Гили Декел захвалио је градоначелнику и његовом тиму што су препознали важност пројекта и рекао да је предност улагања у некретнине у томе што 97 одсто улагања остаје  у Србији и што се тиме обезбеђује на стотине радних места.

У стамбено-пословни комплекс „Централ гарден” су инвестирале компанија AFI Europe, која је креатор комплекса Airport City у Београду и Shikun & Binui Group, реномирани израелски инвеститор.

Површина комплекса је 100.000 квадратних метара и обухвата 500 стамбених јединица са подземним паркинг простором, малопродајни простор у приземљу намењен бројним услужним делатностима и пословну кулу.

(Беоинфо вести)

Подели

О аутору

Irena Trivković

Оставите коментар