Почела обука кандидата за трећи круг Палилулског пословног анђела

0

Трећи круг пројекта „Палилулски пословни анђео“, који заједнички реализују компанија Еурорачуноводство, Градска општина Палилула и Клуб привредника Палилула и надметање за 3.333 евра почетног капитала, улази у завршницу обуком кандидата за писање бизнис плана, која је почела 24. новембра.
Следећи корак, уочи проглашења победника 1. децембра у 13.00 часова у Установи културе Палилула, биће обука учесника пројекта како да презентују своје написане бизнис планове.
Обуку за писање и презентацију бизнис планова врше представници компаније Еурорачуноводство, спонзора пројекта „Палилулски пословни анђео“.
„Прошле године у ово време потписали смо протокол о пословно техничкој сарадњи са општином Палилула и Клубом привредника Палилула и нисмо знали шта ће све да испадне од пројекта „Палилулски пословни анђео“. Међутим, проистекла су два добра привредника на општини Палилула. Први победник је био „Пињата шоп“ за производњу уникатних играчака од папира, у дугом кругу победио је бизнис план „Stone Wall“ за производњу и продају украсног камена. Сад очекујемо трећег победника. Имаћемо три породице које ће бити запослене. Прве две су у радном односу, трећа ће исто тако бити збринута. Оно што смо рекли све смо испоштовали. Захвалила бих се општини Палилула што је стала уз овај пројекат и Клубу привредника Палилула“, каже Лана Ћурчић, директорка маркетинга компаније Еурорачуноводство, која води обуку кандидата у пројекту „Палилулски пословни анђео“.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар