Паркић у Падинској Скели код цркве

0

„Хвала Вам за све што сте учинили за децу“, речи су Андријане маме четворогодишњег Василија и седмомесечног Вељка, које је упутила Стојану Николићу председнику Градске општине Палилула на отварању паркића у Падинској Скели код Цркве Сабор српских светитеља 19. априла. Осврнула се Андријана на акције које Градска општина Палилула посвећује деци, као што је поклон од 10.000 динара који је добила њена беба Вељко, затим паркови, бесплатне представе, бесплатно пливање, „Деда Мраз је са Палилуле“ и друге акције намењене школарцима.
Паркић има љуљашке, тобоган и клацкалицу и како се надају родитељи не би требало да буде уништен јер се налази поред цркве. „Деца су радосна, одавно се није чуо жагор деце“, каже Биљана мајка малог Матије.
Иначе, Градска општина Палилула је издвојила 200.000 динара прошле године за завршне радове на изградњи Цркве Сабор српских светитеља.
Поред Николића отварању парка присуствовали су Аца Јевтић, председник Скупштине и Владан Јоксовић, помоћник председника Градске општине Палилула.
Истог дана нешто раније отворен је и парк испред Основне школе „Зага Маливук“ у Крњачи са новопостављеном гуменом подлогом, уместо шљунка, изграђен прошле године.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар