„Палилулски пословни анђео“ доделио 3.333 евра Car Bond апликацији

0

Победник трећег круга „Палилулског пословног анђела“ и добитник 3.333 евра за најбољи бизнис план у оквиру пројекта, који заједнички реализују компанија Еурорачуноводство, као спонзор, Градска општина Палилула и Клуб привредника Палилула, је Небојша Денчић за Car Bond апликацију за електронску базу сервисних информација о моторним возилима.
Денчићев бизнис план је одабран од стране комисије у конкуренцији још три пословне идеје младих кандидата који су ушли у најужи избор и представили своје бизнис планове на јавној презентацији 1. децембра у Установи културе Палилула.
Према оцени председника комисије Уроша Стошитцког из Словеније, оснивача компаније Еурорачуноводство сви представљени бизнис планови– производња и продаја ароније, производња и продаја цвећа, уметничка израда кравата, лептир машни и украсних детаља су занимљиви, али да бизнис план Небојше Денчића има највише шансе да опстане на тржишту, уз напомену да му предстоји пуно рада да би се његова добра идеја реализовала.
Како је објаснио аутор Car Bond апликације ради се о апликацији са великом базом података у којој сваки сегмент у аутомобилској индустрији може бити повезан од дистрибутера, сервисера, лизинг кућа до финансијских институција. Апликација је намењена и купцима половних аутомобила који би захваљујући бази валидних података при куповини били заштићени. „Надам се да ће апликација да заживи не само на простору бивше Југославије, већ и у целом свету“, изјавио је Денчић након проглашења победника.
Председник Клуба привредника Палилула Тома Јовановић је рекао да се пројекат „Палилулски пословни анђео“ показао успешним и да је захваљујући сарадњи са Еурорачуноводством достигао регионални ниво. Најавио је и наставак пројекта. Јовановић је, такође, позвао младе учеснике конкурса да се обрате Клубу привредника за сваку врсту подршке у смислу реализације њихових бизнис идеја.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар