Палилулски Пињата шоп и у Земуну

0

Пињата шоп, који је захваљујући пројекту „Палилулски пословни анђео“ кренуо са производњом играчака од папира, отвара после Палилуле, још један објекат – на Земунском кеју (Кеј ослобођења 7), 10. марта, у 17.30 часова. За малишане се припрема забава и играчке и игрице изненађења.
Освојивши почетна средства од 3.333 еура са својим бизнис планом на конкурсу „Палилулског пословног анђела“, Милош Рађеновић је најпре отворио Пињата шоп у Рузвелтовој улици 45 на Палилули.
У свој бизнис план Рађеновић је уцртао отварање још једног простора са радионицом и продавницом на Земунском кеју након позитивних почетних резултата у пословању, јер су пињате, играчке од папирне смесе, украшене и испуњене слаткишима и конфетама и остали производи Пињата шопа, наишли на велико интересовање најмлађих.
„Палилулски пословни анђео“ је пројекат подстицања и награђивања будућих предузетника почетним капиталом за покретање бизниса, који заједнички реализују Градска општина Палилула, компанија „Еурорачуноводство“, као донатор и Клуб привредника Палилула. Ускоро ће бити проглашен најбољи бизнис план у другом кругу „Палилуског пословног анђела“, коме ће, такође, припасти 3.333 евра, а за неколико месеци и трећи.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар