Отворена IDEA Super продавница у Борчи

0

Прва IDEA Супер продавница у Борчи, отворена је 10. априла 2014. године, на адреси Зрењанински пут бб. Како кажу из компаније, нова IDEA је уређена према највишим стандардима светске малопродаје и има богат асортиман производа који задовољавају потребе савременог купца. Нова IDEA у понуди има богат асортиман свакодневно потребних намирница, свеже воће и поврће на одељењу ‘зелене пијаце’, свеже пециво, као и разноврсну понуду меса контролисаног порекла. Поред свакодневних прехрамбених артикала, купци могу пазарити производе за декорацију и опремање својих домова, хемију и још много тога. IDEA се простире на продајној површини од готово 2.400 квадратних метара. Радно време продавнице је сваког дана од 7 до 22 часова.

Поводом отварања, IDEA је припремила бројна изнанађења за своје потрошаче, вредне поклоне за срећне купце, а специјалан гост отварања био је Лепи Брка, који је кувао и давао савете о кулинарству. Такође, поводом отварања до недеље 13. априла, свака 100. куповина у IDEA Супер продавници биће бесплатна, свака куповина ће имати дупле бодове на Супер картици, а сваки купац са рачуном преко 2.000 динара добиће ваучер са попустом од 10% за наредну куповину.

Поводом отварања новог објекта, IDEA као друштвено одговорна компанија је решила да помогне својим комшијама. У жељи да малишанима улепша и оплемени простор за игру, IDEA је дворишта три државна вртића у Борчи опремила пењалицама, тобоганима и љуљашкама. ‘Кодијева тврђава’ ће, како кажу, пружити бројним малишанима који похађају вртиће безбрижно игру и сигурно место за дружење.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар