Отворен хотел „88 Rooms“ у Таковској

0

Хотел „88 Rooms“ са четири звездице, у власништву компаније МК „Моунтаин Ресорт“, који је коштао 4,5 милиона евра, званично је почео са радом, а већ од четвртка очекује прве госте.

Уз собе и апартмане тај шестоспратни новоотворени хотел у ширем центру Београда има и конференцијски простор и ресторан на крову, с погледом на Београд и обале Дунава.

Први гости хотела су учесници Сајма туризма који почиње у четвртак, 27. фебруара, казао је новинарима директор Моунтаин Ресорта Никола Аврам.

По речима Николе Аврама, генералног директора МК Моунтаин Ресорта, „88 Rooms“ Хотел заснива се на основама модерног хотелијерства и намењен је у истој мери пословним гостима и туристима који Београд посећују у све већем броју. Хотел је смештен у Таковској улици, на месту некадашњег Таково центра, а први гости одседају у хотелу поводом предстојећег сајма туризма у Београду, који се одржава од 27. фебруара до 2. марта 2014. године. Одлична локација омогућава једноставан приступ од аеродрома и других праваца, а близина културних и историјских вредности Београда чине овај смештајни објекат конкурентним на београдској туристичкој мапи.

нутрашни ентеријер одликује модеран дизајн, светао и удобан амбијент, као и најсавременија опрема за рад и дигиталну комуникацију. Менаџментом хотела се бави МК Моунтаин Ресорт, призната и вишеструко награђивана, једна од водећих хотелских компанија у региону, која у свом саставу има три смештајна објекта на Копаонику.

„Циљ нам је да наши гости добију праву вредност за новац, а поред неупитно квалитетне услуге коју гаранутују стандарди МК Моунтаин Ресорта, идеја нам је да кроз аутентичне пакате испратимо очекивања гостију и представимо им бројне вредности престонице, како оне познатије тако и оне које се још увек у довољној мери не нуде страним гостима“, додаје Никола Аврам.

 

*Извор: BIZLife

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар