Отворен беби парк у Вишњичкој Бањи

0

Градска општина Палилула изградила је беби парк у Вишњичкој Бањи у близини ОШ „Милена Павловић Барили“ који је отворен 13. априла. То је први парк на општини Палилула и у граду у коме је садржај прилагођен баш најмлађем узрасту малишана.
Дизајниран маштовито као и остали паркови које је Градска општина Палилула изградила за најмлађе суграђане у свима деловима општине, у беби парку се налази љуљашка са седиштем за одрасле и за бебу, беби стаза за ходање и пузање, клацкалица-њихалица, клупе, па чак и сто за пресвлачење беба и мали паркинг за колица. Парк је ограђен и поплочан безбедном гуменом подлогом.
Новоотворени парк су обишли заменик председника Градске општине Палилула Љубиша Ђуровић и председник Скупштине општине Аца Јевтић.
„Беби парк сигурно вреди много с обзиром да се ми у Општини залажемо за побољшање наталитета и стварање услова родитељима да рађају и одгајају своју децу. Као становник овог дела Вишњичке Бање сасвим нормално да сам срећан и задовољан што ће дечица већ после првих својих месеци живота моћи да буду овде у парку на свежем ваздуху“, рекао је Ђуровић.
Маме које су почеле да доводе своје бебе позитивно коментаришу нови простор у коме ће дечица моћи да се забаве и лепо проведу време редовних дневних излазака.
Драгољуб Бакић пројектант Вишњичке Бање заједно са супругом Љиљаном, који живи у овом насељу, каже да поздравља потез Градске општине Палилула да изгради беби парк, јер Бања има све више деце.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар