ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА ПОДЕЛИЛА ВИШЕ ОД ОСАМ ХИЉАДА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

0

Више од осам хиљада малишана са општине Палилула добило је данас новогодишње пакетиће на манифестацији „Зимске чаролије на Палилули“.

Најмлађе Палилулце у хали „Александар Николић“ забављали су Деда Мраз, костимирани аниматори, илузионисти, кловнови.

1910__dsc7238Манифестацији је присуствовао и председник општине Палилула Александар Јовичић који је рекао да Општина традиционално обележава Нову годину и организује поделу пакетића за најмлађе суграђане.

„Велико је задовољство видети данас пуну халу „Александар Николић“. Нема веће сатисфакције него кад видите дечије осмехе, као и њихове задовољне родитеље о којима брину Општина, Град и Република“, рекао је Јовичић.

Додао је да Општина Палилула целе годуне организује низ акција за најмлађе, од доделе беби колица до различитих радионица, као и да путовањима награђује најбоље студенте.

„Желимо да улажемо у младост и пошаљемо снажну поруку колико су нам важне будуће генерације. Најважније је да сваке године делимо све већи број пакетића што говори да се боримо против беле куге и да сачувамо нашу земљу и да имамо коме да је оставимо у наслеђе“, нагласио је Јовичић.

Малишани и њихови родитељи уживали су у богатом забавном и културно-уметничком програму у оквиру којег су наступили мали хор Основне школе „Васа Пелагић“, КУД „Димитрије Котуровић“ и плесна група „Dance Station“.

1910_46798015-0c7f-4013-86b

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар