ОФК БЕОГРАД – НОВИ ПАЗАР 0:0

0

ОФК БЕОГРАД – НОВИ ПАЗАР 0:0 (0:0)

Судија: Милан Илић
Помагали су му: Рајковић Сладјан и Јовановић Бојан

ОФК БЕОГРАД: ЧУПИЋ, ЛИШЧЕВИЋ, ПЛАНИЋ, СТОЈКОВИЋ, МАРТИНОВИЋ, ПЕЈОВИЋ, ВУКОБРТАОВИЋ, АВРАМОВСКИ, ПАВЛОВСКИ, ГИГИЋ, ДУРОЊИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: РАДОВАНОВИЋ, БЕЛАКОВИЋ И ВИДАКОВИЋ.

НОВИ ПАЗАР: ЖИВКОВИЋ, ТРТОВАЦ, САВИЋ, ВУСЉАНИН, МАТОС, УБИПАРИП, ПАВЛОВИЋ, ВИДИЋ, ОСМАНАГИЋ, ЗЛАТКОВИЋ, МИЦЕВСКИ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ШАРАЦ, АХЧИН И ТИНТОР.

Романтичари нападају од старта, Павловски је расположен. Све чешће пробија и Дуроњић.
Поред уводног притиска ОФК Београда, гости се ослобадјају мало и на другој страни прети Османагић.

У 25. минуту Пејовић шутира, али је изблокиран.

У 30. минуту најлепша акција на утакмици, Аврамовски проиграва Гигића, који одлично проналази Павловског, следи повратна за Пејовића, али је лопта прохујала поред гола.

У 45. минуту, створила се акција и за шут Аврамовског, сјајно се ослободио чувара македонски репрезентативац, али лопта одлази и поред одличног ударца мало поред стативе.

Друго полувреме је било још садржајније, Романтичари су показали велику жељу да узму три бода. Већ у 55. минуту Павловски главом покушава да савлада голмана, али слаб је ударац био како би се мрежа затресла.

Само два минута касније Пејовић шутира поред гола.

Мартиновић и Дуроњић пробијају по левој страни. Радовановић осигурава позади, али Романтичари не успевају да додју до водјства.

У 65. минуту Дуроњић је опет одлично прошао по левој страни, Павловски је у идеалној прилици за гол, али мрежа је и даље мирна.

У 67. минуту Мартиновић центрира ка Аврамовском, али добар ударац главом завршава у рукама голмана гостију.

У 78. минуту, опет прети Дуроњић, али нема промене резултата.

У 80. минуту, Пазар ствара прву праву прилику за гол, лопта је ишла ка празној мрежи, али сјајни Стојковић је успео да спречи лош сценарио.

Последња прилика је видјена у 85. минуту, Дуроњић је сам себи створио прилику за ударац, али је лопта отишла поред гола.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар