Обука за освајање 3.333 евра

0

Дупло већи број кандидата у односу на првобитно пријављених 13 у трци за освајање других 3.333 евра у оквиру пројекта „Палилулски пословни анђео“, појавило се на обуци за писање и представљање бизнис плана, 19. марата у Установи културе Палилула.
Фирма „Еурорачуноводство“, донатор средстава обезбедила је обуку како би кандидати на квалитетан начин сачинили своју пословну концепцију за успешну реализацију.
Учесницима обуке предочено је како најбоље да представе идеју и стратегију свог будућег посла, колико је битан маркетинг за продају производа, а у финансијском делу бизнис плана како да прикажу приходе и расходе и у ком сегменту могу да утичу на смањење трошкова пословања. „Поента је да победи онај бизнис план који предвиђа највећи профит“, каже Лана Ћурчић из „Еурорачуноводства“.
Сви кандидати достављају у писаном облику запечаћен бизнис план брзом поштом, који комисија отвара на дан одлучивања, затим следи јавно представљање и проглашење победника.
Председник Клуба привредника општине Палилула Тома Јовановић истакао је важност „Палилулског пословног анђела“ за људе који имају предузетнички дух, чији посао може за месец-два да заживи и да опстане.
Победник првог круга „Палилулског пословног анђела“ Милош Рађеновић пренео је своја искуства са „Пињата шопом“, који са већ два отворена објекта очекује прву зараду. Нагласио је подршку „Еурорачуноводства“, Градске општине Палилула и Клуба привредника Палилула током отварања фирме.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар