Обилазак знаменитости и дружење палилулских пензионера на излетима

0

Обилазак знаменитости, дружење и леп провод имали су палилулски пензионери током викенда на излетима које је за њих организовала Градска општина Палилула. По лепом и сунчаном времену 16. и 17. априла обишли су 4 дестинације, у суботу две и у недељу две.
Наши настарији суграђани првог дана су обишли једним аутобусом Хопово, Сремске Карловце, Стражилово, Сремску Каменицу и Петроварадин, док је друга група пензионера била у обиласку Вршца, манастира Месић, Девојачког бунара и Беле Цркве.
У недељу су на излет ишли пензионери који су се определили да посете Ваљево, Тешњар, Бранковину, Петницу и Лелиће, а друга група Мишар, Цер, Текериш и Троношу.
Расположене излетнике првог дана испратио је и пожелео им срећан пут и леп провод председник Градске општине Палилула Стојан Николић, док је сутрадан најстарије Палилулце поздравио заменик председника Љубиша Ђуровић.
„Сваки излет или било које дружење прија. Упознавање и дружење у организацији општине Палилула, фин гест нашег председника и имам само похвале“, каже госпођа Душанка Гаврић.
„Ово је нешто што нама пензионерима треба, јер то себи не можемо да приуштимо, ово је пун погодак“, наглашава госпођа Љубинка Вуксановић. Истог мишљења је и госпођа Милка Митровић која каже да због мале пензије не може да путује нигде. Њена другарица Савка Филиповић истиче да је први пут била у Ваљеву и да се много лепо провела.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар