Ниси сам имаш подршку

0

КЗМ Палилула и ,,Организација креативног окупљања“ – ОКО из Београда Вас позивају да узмете учешће у циклусу од шест радионица које имају за циљ јачање психосоцијалних вештина младих. Радионице се спроводе у оквиру пројекта „НИСИ САМ, ИМАШ ПОДРШКУ“-оснаживање младих за покретање и формирање Вршњачких клубова психосоцијалне подршке у оквиру КЗМ кроз вршњачки приступ”.Пројекат траје од 15.08.2015. до 15.02.2016 и подржан је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.
Општи циљ пројекта је оснаживање младих за покретање и формирање Вршњачких клубова психосоцијалне подршке у оквиру Канцеларија за младе кроз вршњачки приступ.
У циклусу радионица младима ће се пружити прилика да стекну вештине за јачање комуникације, тимског рада, активизма, боље сналажење у конфликтим ситуацијама, и сл.На радионицама ће се упроредо радити на оснаживању групе да вештине које стекну директно примене у раду са својим вршњацима путем пружања вршњачких едукација и савета.
Радионице су бесплатне и намењене свим младима од 15 до 30 година и одржаваће се једном недељно. Прва радионица биће одржана у среду, 14. октобра 2015. године у Канцеларији за младе Палилула, која се налази у Установи Културе Палилула, ул. Митрополита Петра бр 8, са почетком у 20х.
Сви заинтересовани могу се пријавити путем мејла: zdravkovicsn@gmail.com или palilulakzm@gmail.com.
Такође, информације можете добити и на телефон: 064/1833 447.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар