Настављена акција „Отворена врата Кабинета председника општине“

0

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић, у оквиру акције „Отворена врата Кабинета председника општине“, 5. августа, други пут у последњих месец дана, прима грађане, који су се, у великом броју, пријавили како би изнели своје проблеме са којима се свакодневно суочавају.

Јовичић ће данас разговарати са више од 50 грађана који од раног јутра долазе очекујући помоћ у решавању проблема, а који се најчешће односе на питања инфраструктуре, комуналне проблеме, безбедности најмлађих суграђана, здравствене и личне проблеме.

„Од раног јутра примамо грађане, а ово је само још један показатељ, да ми кад започнемо нешто остајемо доследни томе“, рекао је Јовичић и додао да је ово је пракса коју Општина уводи и која ће бити редовна, а одржаваће се два или више пута месечно, зависно од потреба грађана.

„Константно ћемо бити у контакту са Палилулцима, својим комшијама и са њима константно комуницирати, јер само тако можемо сазнати који су њихови најчешћи проблеми. То је једини начин да осетимо како наши суграђани дишу, односно како живе“, закључио је он, истакавши да својом обавезом сматра да ни у једном тренутку, у наредне четири године, не сме да изгуби контакт са њима.

Јовичић је за сваког грађанина одвојио у просеку по 15 минута и до сада је кроз његов Кабинет прошло више од 30 грађана.

Акција „Отворена врата Кабинета председника општине“ започета је 22. јула.

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар