НАГРАЂЕНИ ВУКОВЦИ И ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ

0

892_djaci-generacije-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Општина Палилула наградила је 213 најбољих ученика из свих основних и средњих школа таблет рачунарима, а 23 ђака генерације добило је и путовање на Крф. Председник општине Палилула Александар Јовичић рекао је да је данас специјалан дан за све присутне ђаке.

-Велика ми је част да данас овде у име Општине и у своје лично име могу да честитам на успеху најбољим ђацима са територије општине Палилула. Свих 213 најбољих ђака, добитника „Вукове дипломе“ добиће од општине таблет рачунар, а 23 ђака генерације и путовање на Крф које организујемо заједно са Српском православном црквом, где ће обићи наше споменике, места на којима је била српска војска када се повлачила преко Албаније, дружити се.. Ми често кажемо да на Крф одлазе деца а враћају се људи- рекао је Јовичић.

Он је поновио да је данашња манифестација једна од најлепших коју је општина Палилула организовала и да ће наставити да подржавају и мотивишу младе да буду још бољи и успешнији.

-Желим да будемо најбољи и драго ми је да сам данас са вама јер ви сте понос Палилуле, наш задатак и наша обавеза је да вас мотивишемо и задржимо овде како би са вама Србија била боља и јача – поручио је Јовичић.

892_djaci-generacije-2

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар