Конкуришите за донацију“Палилулског пословног анђела“

0

Сви заинтересовани будући предузетници за учешће у пројекту „Палилулски пословни анђео“, у оквиру којег се награђује најбољи бизнис план са 3.333 евра почетничког капитала, моћи ће да се пријаве на конкурс до 1. марта.
Рок је продужен за 10 дана како би одзив кандидата био што већи и тако омогућило свим младим будућим предузетницима да се припреме за конкурисање.
Ово је иначе друго надметање најбољих бизнис планова за 3.333 евра у оквиру „Палилуског пословног анђела“, који заједничи реализују компанија „Еурорачуноводство“, спонзор пројекта, Градска општина Палилула и Клуб привредника општине Палилула.
За одабране бизнис планове на конкурсу и њихове ауторе „Еурорачуноводство“ организује обуку, након које следи избор и донација за најбољу предузетничку идеју.
За све информације о конкурсу и начину пријаве контактирати Градску општину Палилула на тел. 2694 429 или електорнским путем kontakt@palilula.org.rs
У склопу „Палилулског пословног анђела“ награђују се три најуспешнија бизнис плана са по 3.333 евра. У првом кругу пројекта, крајем прошле године, победио је Милош Рађеновић са бизнис планом за „Пињата шоп“, који се бави производњом уникатних папирних играчака.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар