Јовичић обишао радове на асфалтирању Улице 1. маја у Овчи

0

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић обишао је данас радове на асфалтирању Улице 1. маја у Овчи и најавио да ће од априла месеца бити асфалтиране тридесет две улице које су приоритетне на територији општине Палилула.

Јовичић је изјавио да је коловоз у Улици 1. маја био потпуно урушен, додајући да се асфалтира 720 метара пута и да је Општина за ову инвестицију издвојила 19 милиона динара.

„Проширићемо чак и линију градског превоза да пролази кроз ову улицу, а то је аутобус на линији 105“, рекао је Јовичић.

Председник је најавио да ће се са овом праксом асфалтирања улица наставити, додајући да је општина Палилула за наведене тридесет две улице издвојила 100 милиона динара из инвестиционог буџета, који ће бити у употреби у наредних месец дана.

“Радимо у корист грађана да имају бољи живот, лакши живот, да имају инфраструктуру и да у 21. веку обезбедимо елементарне услове пре свега за места која су удаљена од центра, јер мислим да то грађани заслужују”, закључио је Јовичић.

У наредних месец дана, најавио је председник, општина Палилула покреће и друге акције као што су постављање јавне расвете, улепшавање зелених површина, постављање нових контејнтера.
asfaltiranje-Ovca-1asfaltiranje-Ovca-2

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар