Јагодинци бране трофеј, Романтичари немоћни

0

Стадион ФК Јагодина
ЈАГОДИНА-ОФК БЕОГРАД 2:0
Стрелци Дјурић у 37.минуту и Пешић у 53. минуту за Јагодину.
Судија: Николић Бојан

ОФК БЕОГРАД: ЗЕЧЕВИЋ, ГАЈИЋ, МИЦЕВСКИ, НОВАКОВИЋ, АНТОНОВ, ГАЈИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ПИЛИПОВИЋ, ЈЕШИЋ, ИВАНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: СЕКУЛИЋ, ШКРБИЋ И СТАНИСАВЉЕВИЋ.
ЈАГОДИНА: ДЈУРИЧИЋ, МИХАЈЛОВИЋ, МИЛИНКОВИЋ, ЖИВАНОВИЋ, ШИМАЦ, ЦВЕТКОВИЋ, ДЈУРИЋ, ЛЕПОВИЋ, МИТОШЕВИЋ, ПЕШИЋ, АРСЕНИЈЕВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ШУШЊАР, МОЈСИЛОВИЋ И МИЛАДИНОВИЋ.

Првих десет минута се играло измедју два казнена простора и прву праву прилику имају домаћини баш у десетом минуту преко Дјурића, али Зечевић брани.
У 16. минуту и Ивица Јовановић озбиљно прети, али сут иде поред гола.
Леповић у 23. минуту је у прилици, али Зечевић је опет бриљантан.
Само два минута касније и Ивановић опробава свој ударац и лопта након блока замало пролази поред стативе.
Опао је ритам до 37. минута, а онда су домаћи организовали напад по десној страни преко Арсенијевића, који је асистирао Дјурићу за водјство Јагодине.
Други део је почео благом иницијативом Романтичара, али ипак опет домаћи први прети домаћин преко Пешића који добија пас од Цветковића и успева да реализује за 2:0. Играо се педесеттрећи минут.
Наставили су домаћи са птитиском, медјутим Романтичари се добро бране, а успевају и да припрете преко Јешића, Станисављевића и Палочевића, и право је чудо како је резултат остао непромењен.
Митошевић је имао шансу у контранападу, као и Пешић, али Зечевић је опет на свом месту.
У последњем минуту запретио је и Јешић, али без промене резултата.
Шеф стручног штаба ОФК Београда је изјавио након меча: „Честитам домаћима на победи и мојим момцима на борбености. Пружили смо максимум, али први гол нас је пресекао иако смо до тог момента играли добро.“
Младен Додић је био срећан због пласмана у финале: „Стрпљиво смо чекали своје шансу, препустили смо гостима лопту, а нама се на крају исплатило.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар