Индексом у Беч

0

Општина Палилула, у сарадњи са Канцеларијом за младе, организовала је студијско путовање под називом „Индексом у Беч“ за 65 најбољих студената са Палилуле, изјавио је председник општине Палилула Александар Јовичић.

Најбољи студенти општине Палилула, чији су индекси обележени највишим оценама, окупили су се у сали општине, где су потврдили свој полазак и чули информације о плану и програму пута.

Председник Општине је истакао да за овакве акције Општина увек мора имати новца, како бисмо подстицали најбоље међу нама да буду још бољи.

„Гледаћемо да и у следећој, али и у годинама које долазе организујемо овакве акције, где ћемо наградити најбоље“, рекао је Јовичић.

Он је нагласио да акције овог типа омогућавају да се челници општина боље упознају са најбољим студентима, како би једног дана ту младост и тај потенцијал искористили да запосле младе у државни или приватни сектор.

Према речима председника Општине, студенти ће у периоду од 27. до 31. марта обићи три државе Аустрију, Словачку и Мађарску, али највише времена испланирано је за престоницу Аустрије.

Надам се да ће из године у годину општина Палилула добити још млађе, талентованије, успешније и паметније људе, наводи Јовичић, који ће добити шансу да заједно са представницима власти раде на подизању животног стандарда, како би Србија била равна државама које ће студенти за пар дана обићи.

Јовичић је студентима пожелео срећан пут, добро дружење и провод, као и да се врате пуни утисака.

ispracaj-studenata-01 ispracaj-studenata-1 ispracaj-studenata-2 ispracaj-studenata-3

Подели

О аутору

Aleksandar Pustai

Оставите коментар