Бизнис план за производњу украсног камена освојио 3.333 евра

0

Најбољи бизнис план у другом кругу „Палилулског пословног анђела“ који је добио донацију компаније Еурорачуноводство од 3.333 евра, је бизнис план предузећа за производњу и продају украсног камена „Stone Wall“. Победник је објављен 15. априла на јавној презентацији 9 бизнис планова које је комисија, састављена од представника Градске општине Палилула, палилулског Клуба привредника, као покровитеља пројекта и Компаније Еурорачуноводство, одабрала у најужи избор.
Аутор најбоље идеје и бизнис плана и будући млади предузетник је Тијана Шкодрић, која ће заједно са оцем кренути у реализацију своје замисли и производње и продаје украсног камена за опремање станова и осталих простора. Главни материјал за украсни камен је песак и бели цемент.
Пошто је техничар пејзажне архитектуре, Тијана сматра да ће успети да примени знања која је стекла у Средњој техничкој школи Дрво арт, а да ће њен отац по професији машински инжењер бити најбоља њена подршка око техничког дела посла. Њихов заједнички план је да за три,четири месеца пројекат почне да остварује зараду.
Могло би се рећи да је сваки од представљених бизнис планова добио неку врсту награде или савета од стране компаније Еурорачуноводство. Њен власник и директор Урош Стошицки објавио је да ће шансу да започну заједнички бизнис добити три сродна бизнис плана – „МиЛи“ производња кекса без глутена, „Фигурице, торте Луција“ и „Hany Haus“, производња медењака, чоколадних лизалица, макаронса и мафина. Уколико аутори ових производа нађу решење за сарадњу и заједнички бизнис Еурорачуноводство ће им изаћи у сусрет, најавио је Стошицки.
Он је појединачно образложио сваки бизнис план и указао на његове добре и лоше стране и дао до знања неколицини учесника да уз мање дораде могу да учествују у трећем кругу „Палилулског пословног анђела“.
Томислав Јовановић, председник Клуба привредника Палилула, је рекао да је у конкуренцији било више добрих идеја и да је пројекат „Палилулски пословни анђео“ свима донео нова знања и позитивна искуства, као и да ће се у будућности ширити овакав начин рада уз усвајање неких нових стандарда у начину представљања пројеката.
Позив за још веће учешће нових кандидата у следећем кругу пројекта, чија се организација очекује у јуну месецу, упутила је Лана Ћурчић, директор маркетинга Еурорачуноводства, која уједно води обуку учесника „Палилулског пословног анђела“ у писању бизнис планова.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар