Бизнис план за „Пињата шоп“ добитник донације „Палилулског пословног анђела“(погледајте видео)

0

Почетни капитал од 3.333 еура у свој бизнис уложиће Милош Рађеновић отварањем „Пињата шопа“, који ће се бавити производњом папирних уникатних играчака направљених у облику и са садржајем по жељи купца, одлучила је и објавила комисија „Палилулског пословног анђела“, 10. децембра на представљању бизнис планова који су ушли у ужи избор.
Ранђеловићев бизнис план оцењен је као најцеловитији у смислу постављених критеријума конкурса и будуће реализације посла.
„Пињата шоп“ је осмишљен као радионица која ће се бавити уникатном израдом предмета по жељи купаца. Основни производ ће бити пињата, тј. играчка направљена од папирне смесе, декорисана и украшена по потреби купца, а испуњена бомбонама и конфетама. Током рођенданске церемоније или славља пињата се разбија и садржај из ње испадне. Поред пињата правићемо разне врсте декорација за рођендане и остала славља“, каже Милош Рађеновић који у бизнис улази са девојком.
Чуло се још неколико занимљивих идеја за нове бизнисе, као што је производња плоча од трске, еколошки здраве сировине, производња сирћета од купина, којег нема на нашем тржишту, као и пар идеја за софтверске програме – израда платформе за брзу израду веб сајтова и програм за маркентишку и психолошку анализу друштвених медија, радови студената Електротехничког факултета и ФОН-а.
Председник Градске општине Палилула Стојан Николић истакао је оригиналност представљених бизнис планова и понудио ауторима подршку општине Палилула у имплементацији и реализацији њихових идеја.
Власник компаније „Еурорачуноводства“ Урош Стожицки, спонзор пројекта „Палилулски пословни анђео“, који је покренут заједно са Градском општином Палилула и Клубом привредника Палилула, уручио је Рађеновићу донацију.

DSC_8734 DSC_8757

Подели

О аутору

Irena Trivković

Оставите коментар