Акција борбе против дроге на Палилули

0

„Акција борбе против дроге на Палилули“, намењена ђацима средњих школа и вишим разредима основних, почиње 25. фебруара када ће у УК Палилула у 17.30 бити одржана трибина о наркоманији, а након тога изведена представа „Љубав у доба кокаина“.
У наредним данима, у организацији општине Палилула, трибина и представа биће одржани у свим школама (укупно 23) на овој општини, а осим бесплатне улазнице за овај програм, сваки ученик ће на поклон добити и књигу „Љубав у доба кокаина“.
На трибинама учествују др Александар Вујошевић, психијатар у Специјалној болници за болести зависности у Драјзеровој, Андреја Јовановић, координатор центар „Земља живих“ који се бави рехабилитацијом зависника, Горан Раденковић, професор на Богословији, Симонида Милојковић, ауторка књиге и представе „Љубав у доба кокаина“ и залечени наркоман који ће у отвореном разговору са публиком испричати кроз какав ужас пролазе наркомани и њихове породице.
Представа „Љубав у доба кокаина“ јесте истинита прича о двоје младих који су неопрезно закорачили у пакао дроге и пошли на пут без повратка. У режији Радета Вукотића, главне улоге играју Маријана Мићић и Марко Марковић.Бесплатне улазнице за представу се могу подићи у Установи културе Палилула на инфо пулту, сваког радног дана од 9 до 16 часова, тел. 069/ 2002- 570.

Подели

О аутору

Градска општина Палилула

Оставите коментар